Segueix-nos!:
93 890 21 94 Dill. - Div. 9:00 - 20:00

La firma

La firma Batlle Casanovas rau en les persones, els valors i l’experiència.

Oferim un servei integral i personalitzat als nostres clients: Preparació de la base legal amb plantejament de solucions de cara a prevenció de possibles conflictes, solucions amistoses i defensa davant els tribunals.

Som flexibles: estem a Vilafranca del Penedès, ens desplacem per les rodalies i a Barcelona. Personalitzat. Confidencial.

Més de 30 anys exercint el dret ens avalen. El coneixement exhaustiu en matèria jurídica i la continuada formació dels socis, ens permeten estar al capdavant de molts casos.

Els valors de la nostra firma són els fonaments amb els que treballem cada dia.

Excel.lència

Davant d’un conflicte, el context en el que els nostres clients es troben és la clau. No només apliquem el nostre coneixement jurídic sinó que l’adaptem en cada plantejament legal per arribar a la solució adequada.

Proximitat i accessibilitat

Tenim molt clar que un procés legal és difícil. Nosaltres, com a advocats, entenem l’estrès que passen els nostres clients. És per això, que la nostra actitud és basa en la proximitat i la comunicació. Mantenim els nostres clients informats en cada pas del procés i estem accessibles quan ells ho necessiten.

Coneixement del dret

El dret canvia en una societat canviant. L’especialització en matèria jurídica és important com també ho és la formació continuada.

Per donar solucions globals a temes complexes, tenim una xarxa extensa de professionals i col.laboradors. El treball en equip i la col.laboració amb altres firmes, associacions i entitats jurídiques ens donen la oportunitat de donar una resposta transversal a una disputa legal o litigi.

Estil

El nostre estil és personal. A Batlle Casanovas Advocats volem ser reconeguts per ser una firma d’autor, que no treballa ‘en massa’ donant solucions mecàniques a cada client.

Tenim un estil personal en la nostra forma d’exercir el dret. Un estil de tu a tu.

A més estem orgullosos de participar en la societat vilafranquina a través de diferents entitats i associacions:

logo-uep-anagrama-3-2  societats-professionals tastavins