Andreu Batlle i Amat

L’ Andreu Batlle va estudiar a la facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona en la promoció 1972-1977.

Paral·lelament va estudiar a la Facultat de Ciències de l’ informació, secció Periodisme, també a l’ Universitat Autònoma de Barcelona en la promoció 1972- 1977. Diplomat (15-07-1972), per la “Escuela Regional de Radiofonismo” en les especialitats d’Informador- Guionista i Locutor, va col·laborar a Radio Joventut de Barcelona durant 3 anys.

Al mateix temps, també exercia com a advocat: va treballar primer com a passant i després com advocat en el bufet Corones, durant 9 anys. Es va col·legiar en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona l’any 1979 i ha exercit ininterropudament fins a l’actualitat.

Al 1980, va fundar la seva primera firma a Barcelona i va obrir un altre despatx a l’ any 1983, amb seu a Vilafranca del Penedès. Actualment treballa en l’ esmentada Vila i a Barcelona al Passeig de Gràcia, 97, 3er, 2na.

La tasca professional ha estat sempre en l’exercici lliure de la professió en els àmbits administratiu, penal, civil i mercantil.

Assessora i ha assessorat els Ajuntaments de Cabrera d’ Igualada; Castellet i La Gornal; Sant Martí Sarroca; Olèrdola; Subirats; Sant Cugat Sesgarrigues; Olesa de Bonesvalls; Sant Pere de Riudebitlles; Sitges i La Torre de Claramunt entre altres, en assumptes administratius i penals.-

Ha col·laborat amb l’Ajuntament de Gavà ininterrompudament des de l’any 1980. Ha assessorat a les empreses Gavanenca de Terrenys i Immobles ; Gavanenca d’ Obres i Prestació de Serveis al Ciutadà (PRÉSSEC) en diferents àmbits tan civils, mercantils, com penals. Des de l’any 1980 ininterrompudament ha defensat el interessos dels Agents de la Policia Local de Gavà .-

Al novembre de 2011 constituí la Societat Limitada Professional anomenada BATLLE&CASANOVAS ADVOCATS S.L.P. amb la seva sòcia Teresa Casanovas. La firma compta amb les col·laboracions externes per tal d’integrar totes les disciplines legals necessàries en cada cas. Donant als clients una resposta transversal als conflictes jurídics.

Actualment ostenta els següents càrrecs:

  • Delegat de l’ Il·lustre Col·legi d’ Advocats de Barcelona al Partit Judicial de Vilafranca del Penedès per elecció des de l’ any 2011.
  • Secretari de l’ Unió Empresarial del Penedès adscrita a Foment del Treball.