Segueix-nos!:
93 890 21 94 Dill. - Div. 9:00 - 20:00

Equip legal

Andreu Batlle i Amat

IMG_0276

L’ Andreu Batlle va estudiar a la facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona en la promoció 1972-1977.

Paral·lelament va estudiar a la Facultat de Ciències de l’ informació, secció Periodisme, també a l’ Universitat Autònoma de Barcelona en la promoció 1972- 1977. Diplomat (15-07-1972), per la “Escuela Regional de Radiofonismo” en les especialitats d’Informador- Guionista i Locutor, va col·laborar a Radio Joventut de Barcelona durant 3 anys.

Al mateix temps, també exercia com a advocat: va treballar primer com a passant i després com advocat en el bufet Corones, durant 9 anys. Al 1980, va fundar la seva primera firma a Barcelona i va obrir un altre despatx a l’ any 1983, amb seu a Vilafranca del Penedès. Actualment treballa en l’ esmentada Vila i a Barcelona, al Passeig de Gràcia.

Assessora i ha assessorat els Ajuntaments de Cabrera d’ Igualada; Castellet i La Gornal; Sant Martí Sarroca; Olèrdola; Subirats; Sant Cugat Sesgarrigues; Olesa de Bonesvalls; Sant Pere de Riudebitlles; Sitges i La Torre de Claramunt entre altres, en assumptes administratius i penals.-

Ha col·laborat amb l’Ajuntament de Gavà ininterrompudament des de l’any 1980. Ha assessorat a les empreses Gavanenca de Terrenys i Immobles ; Gavanenca d’ Obres i Prestació de Serveis al Ciutadà (PRÉSSEC) en diferents àmbits tan civils, mercantils, com penals. Des de l’any 1980 ininterrompudament ha defensat el interessos dels Agents de la Policia Local de Gavà .-

Actualment ostenta els següents càrrecs:

  • Delegat de l’ Il·lustre Col·legi d’ Advocats de Barcelona al Partit Judicial de Vilafranca del Penedès per elecció des de l’ any 2011.
  • Secretari de l’ Unió Empresarial del Penedès adscrita a Foment del Treball.

linkedin-logo-3

 

Teresa Casanovas i Rofas

Version 2

Teresa Casanovas Rofas, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i advocada en exercici des de 1990, especialitzada en Dret civil, processal i de família.

Màster en Dret de família per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Màster  en Dret processal civil per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Màster en Dret de Família i Infància de la Universitat de  Barcelona.

linkedin-logo-3